DA LI KORONA MOŽE POSTATI KAO SEZONSKI GRIP: Infektolog pojasnio šta nas čeka narednih 10-15 godina sa mutacijama kovida!
EPA/ALESSANDRO DI MEO

Ne treba se bojati mutacija virusa kovida 19, jer su to sitne promene, a najbolji dokaz je to što padaju brojevi obolelih i preminulih, izjavio je danas infektolog, profesor dr Darko Nožić.

On je kazao da se, umesto panike od mutacija, treba posvetiti vakcinisanju i nastojanju da se posle godinu dana vratimo normalnom životu.

- Raspoložive vakcine pokrivaju i te mutante. Možda ne baš 100 odsto, ali čak i da se neko razboli od mutanta, ta zaštita će učiniti da čovek ima lakšu respiratornu bolest, a ne da ide u bolnicu - rekao je profesor Nožić.

Ocenio je da će će korona ubuduće ličiti na sezonski grip i da će verovatno zahtevati revakcinacije, ista kao i za sezonski grip.

- Mislim da u bližoj budućnosti korona neće napraviti ništa strašno kao što je bilo u početku, isto kao grip. Tako i sezonski grip na 10-20 godina napravi nešto strašno kad se mnogo izmeni, a što se korone tiče mislim da ćemo u narednih 10-15 godina biti mirni - rekao je profesor Nožić.

Dodao je da je uslov za to vakcinacija i poštovanje preventivnih mera.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nije tako..

03.06.2021 12:18

zamišljeno (u laboratoriji za biološko oružje pod upravom globalista), nego: puštanje umetno modifikovanog patogena, pa propaganda na pojačavanju posledica istog, pa zabrana slobodnomislećih, pa propaganda na bocku koja treba da neutrališe prirodni imuni sistem, pa besomučno bockanje, pa novčane stimuacije za marvu sitnih zuba bez mozga i repa, onda zatišje... pa puštanje novog mnogo opasnijeg mutanta na koji neutralisan imuni sistem nema odgovor... cilj depopulacija 7/8... i život preostalih u skladu sa prirodom... uklesano na Georgian Guidestones još 1980.