HOĆE LI DA POBIJU SRBE? Prva žena Kosova rekla da je "Srbija kancer Evrope", a onda joj je stigao brutalan odgovor Vučića
Tanjug/Strahinja Aćimović

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da odbijanje Prištine da ispuni ono što je dogovoreno Briselskim sporazumom i bahatost tamošnjih političara više govori o njima, nego o Beogradu, a da bi na njihovo odbijanje da sprovedu Zajednicu srpskih opština odgovor trebalo da pruži Evropska unija.

Na molbu da prokomentariše izjavu Vjose Osmani da Kosovo neće menjati Ustav zbog ZSO i da je “Srbija kancer Evrope”, Vučić je rekao da je to pitanje za Evropu.

“Ako oni neće to da menjaju… Razumeli smo njihovu poruku i čekaćemo odgovor Evrope i EU. Nećemo ni mi da menjamo naš Ustav u tom delu, i šta ćemo onda? Hoće li da pobiju Srbe, da ih proteraju?”, upitao je predsednik Srbije.

HOĆE LI DA POBIJU SRBE? Prva žena Kosova rekla da je

EPA/GEORGI LICOVSKI

 

Vučić je istakao da bahatost i arogancija predstavnika Prištine, te njihovo nepristajenje na sporovodnje onoga što su već potpisali, mnogo više govori o njima, nego o Beogradu.

“Videli ste kako im je slavno propao protest u SAD, najavljivali su ga Albanci iz celog sveta… Na kraju krajeva, I ti ljudi žele da žive normalno i ništa više”, rekao je Vučić.

Dodao je da Priština može da se ponaša bahatao, ali da će se Beograd uvek ponašati odgovorno i čuvati mir i stabilnost.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nish

29.10.2021 19:43

Tako su i za Nemacku mislili da je kancer Evrope jedva se izvukose da i ne bace atomku. A vidi sad eeeee moj brale samo rad red i disciplina i eto je lova. Inace ova Osmani je ko prase u Teheran 😉