"LOBIRAĆEMO ZA KOSOVO" Lažna država našla novog saveznika
EPA/ STEPHANIE LECOCQ

On je tom prilikom rekao da će ta zemlja nastaviti da lobira za priznanje KiM i njegovo članstvo u medjunarodnim organizacijama.

To je saopšteno iz Trudoovog kabineta u kome se navodi i da Kanada ostaje posvećena podršci KiM u procesu evrointegracija.

"Premijer i predsednica razgovarali su i o stabilnosti Zapadnog Balkana koja je trenutno u opasnosti i razmenili stavove o rešavanju lokalnih tenzija kroz strateški dijalog i saradnju", navodi se u saopštenju.

Osmani boravi u Kanadi gde prisustvuje bezbednosnom forumu u Halifaksu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Kanadjanin

24.11.2021 18:05

Da, da, svim ovih velikim "Srbendama" sto glasaju za Kandsku Liberalnu Partiju neka je na cast podrska Trudou i njegovim lopovima. Cak i da nisam Srbin, nego samo Kanadjanin, stidio bih se kad bih dao glas ovom korumpiranom probisvetu. Samo da znate gospodo, vecina Srba u Ontariju i Kvebeku glasa za ovu bitangu. Sram ih bilo!

Delije Ontario

24.11.2021 23:14

@Kanadjanin - Pusti sad liberale, demokrate itd. . . Kosovo je Srbija!!! To je bitno

Sve sve aa

24.11.2021 20:22

Ovo se država naziva najuređenija na svetu,tamo nema kriminala klasičnog kao u drugim državama,korupcija je zabranjena,kao i svuda,ali se tamo kažnjava strogo,e ali kad je u pitanje lobiranje,e ta vrsta korupcije je strogo dozvoljena,uzeti milione dolara nekoj tamo bandi na KiM,to je dozvoljeno na državnom nivou,to se zove kanadski cinizam,ili bolje,mrzeti Srbiju zarad silnih para je dozvoljeno ,makar novac bio i od prodaje narkotika

Neko

24.11.2021 23:04

Bas je nasla vreca,zakrpu,taj kanadjanin bolje da se pozabavi onim slinim kostima dece sto su pronadjena na par lokacija po Kanadi a ne da vrslja po svetu.