PREDSEDNIK VUČIĆ Sram vas bilo sve zajedno, misle da smo debili
Tanjug/Strahinja Aćimović

 

Kako je rekao, pisanje hrvatskih medija o dešavanjima na KiM je izraz nemoći.

Komentarisao je pisanje hrvatskih medija koji su pisali o dešavanjima na KiM u kontekstu da je to haos "koji je bio potreban Vučiću", da je reč o farsi i da se u pozadini stvara RS.

"U tekstu tajkunskog medija u Srbiji koji su preuzeli mediji u regionu jedan je cilj da se sruši Srbija. Da bi bilo jasno, naši momci koji su učestovali u barikadama su se posvađali sa direktorom Trepče Dimkićem, ja sam pokušao da smirim situaciju, grizao sam usnu jer je sve bilo na ivici incidenta, a oni su rekli da ne trpim kad nisam u centru pažnje - to je izraz nemoći", rekao je.

"Oni kažu da mi to odgovara jer hoće da stvori ZSO, pa ja neću to. To mora da se sprovede jer je to dogovoreno", rekao je.

Uskoro još jedna akcija

Oni će uskoro da proizvedu još jednu ovakvu akciju", kazao je Vučić.

"Oni će da pošalju jedinice u neko albansko mesto da bi rekli da je to borba protiv korupcije i kriminala", najavio je Vučić.

"Došli su do zuba naoružani da bi hapsili "fantu" i "koka-kolu" (pripadnici ROSU). Šta su sve uradili? Sećate se onog voza? Nisu ga nikada ni videli. Počinili smo strašno krivično delo jer smo uputili voz. Drugi put je bilo kada su kidnapovali i bacali na zemlju Marka Đurića da bi rekli "imali su pravu, nije prošao legalno". Ali on jeste prošao legalno. Stranci su to brutalno prebijanje pravdali, za Prištinu me baš briga", rekao je.

"Vi nemate pravo da imate vojsku, gazite Rezoluciju 1244. Oni me otvoreno lažu. Lažu sve nas, misle da su debili. Oni misle da smo mi svi debili i da mogu da nam prodaju tu priču protiv korupcije i kriminala", rekao je.

Kazao je da se na KiM uvek sve radi uz podršku zemalja Kvinte.

"Imam odlične odnose sa Velikom Britanijom i uvek ću da ih želim, ali ne dam da me prave budalom", rekao je Vučić.

Komentari (0)

Loading