U TOKU SPECIJALNA OPERACIJA Cilj da se Srbija toliko rascepka i da više ne postoji
Printscreen

 

On je istakao da celu priču vode strani faktori u cilju da se uništi Srbija.

- Strani faktor vodi celu priču, treba da imate u vidu ovo sa Krušikom, pa onda ono što se dogodilo u Raškoj na utakmici. Sve govori o tome da neko želi da izazove rat ovde. Meni ovo liči na Britance i Amerikance - rekao je Antić i dodao:

- Svaka država ima pravo da se bori protiv šverca, ali zna se kako se to radi. Vi kod nas imate situaciju da neko ko juri švercere upada sa terorističkom organizacijom, rafalna paljba na nenaoružani narod, i onda imate sramnu izjavu komandanta Kfora koji kaže da albanske snage nisu učinile ništa loše - naveo je Nikola Antić.

Sva dešavanja na ovim prostorima od 90-ih godina imaju za cilj uništenje i rasparčavanje Srbije

- Cilj specijalne operacije koja se izvodi protiv Srbije još od 1995. godine još nije gotov. Cilj svih dešavanja je da se Srbija toliko rascepka da više ne postoji. Iz Srbije jasno treba da se pošalje poruka da li smo spremni da branimo kolevku našeg naroda ili ne - naglašava Antić.

Alo/ Ilustracija

 

 

Poslanik iz Kosovske Mitrovice Ljubomir Marić uključio se u program, gde je istakao da su Srbi do sada pokazali najveće jedinstvo.

- Trenutno je mirno, a govoriti od predizbornoj kampanji šta i moglo pasti Aljbinu Kurtuju koji je pokazao da je spreman na sve. Sve ovo što se dešava jeste da se isprovociraju Srbiji, a prekjuče smo pokazali dosad najveće jedinstvo u proteklih nekoliko godina i mi ne želimo da trpimo više ovakve provokacije. Srećko Sofronijević i dalje leži u bolnici, nama su ovi izbori još jedini način da se odbranimo svoje, ali ne znamo šta bi sve Kurtiju moglo da padne na pamet. Politika se svodi na nacionalizam, to je usmeren napad ka Srbima na kosovu i Metohiji, koja stvara sve veći jaz prema centralnim pokrajinskim institucijama, a ta politkika može da dovede samo do sukoba. Od ambasadora niko nije osudio pucanje na Srbe, nas svi posmatraju kao neke kriminalce i švercere, a to nije dobro - kaže Marić.

Stručnjak za međunarodnu bezbednost istakao je da je prisustvo britanske obaveštajne službe u Skoplju zabrinjavajuće:

AP/ Bojan Slavković

 

 

- Dovoljno je da pogledamo samo aktivnosti Britanske obaveštajne službe koja pravi obaveštajnu punkt u Skoplju. Ja ne znam da li su to bile Gurke, oni su laka pešadija, njih ima 3.500 i svi oni da su došli ne bi bio problem za nas. Nama je problem što međunarodno pravo niko ne poštuje, nikoga nije briga za taj narod, nismo mi ti koji utičemo na život Srba, već oni koji organizuju ovu pozorišnu predstavu, njih ne intreresuje narod. Da li ih interesovao taj narod u Kongu, gde su ljudima odsecali ruke, da li ih je interesovao narod u Gvatamali i Venecueli, narod im služi kao topovsko meso - kaže Nikola Antić, koji je dodao:

- Srbe na Kosovu ne održava snaga, nego prirodni instikt. I ako taj narod ne štiti UN, trebalo bi republika Srbija, a ako ne i oni, onda će se taj narod zaštititi sam, a ima i onih koji bi se dobrovoljno borili za njega dole - naglašava Antić.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading