PRIPADNICI POLICIJE UPERILI PUŠKE U VOZAČA U BRNJAKU Oklopno vozilo uznemirilo građane, očevici ispričali šta se dogodilo
Kosovo online

Mada policija tzv. Kosova to demantuje, više izvora sa lica mesta potvrđuje da se incident na prelazu Brnjak, o kome je pisao Kosovo onlajn, dogodio i da su pripadnici Specijalne jedinice policije čak u vozača koga su hteli nasilno da izvedu iz vozila uperili i puške

Vozilo je imalo KM registarske oznake, a vozač je odbio da ih zameni privremenim tablicama. Situaciju je smirila patrola Kfora koja se tu zatekla.

Kosovo online

 

Nakon ovog incidenta primetan je veći broj građana koji, i pored loših vremenskih uslova, ne odustaju od namere da primoraju kosovske vlasti da ukinu odluku o reciprocitetu za registarske tablice i povuku specijalne jedinice kosovske policije, koje su na sever Kosova stigli u ponedeljak ujutru.

Dodatnu uznemirenost građana ovog dela Kosova, kako potvrđuju izvori, izaziva oklopno vozilo koje pripada specijalnim jedinicama, koje se nalazi na proplanku u obližnjm selu Banje.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading