SRPSKA LISTA UZ VUČIĆA Napadi na Srbiju i predsednika zbog čvrstog stava o KiM
Foto: Ilustracija

Simultani napadi na Srbiju i predsednika Vučića, spolja i iznutra, posledica su čvrstog stava u odbrani Kosova i Metohija i budućnosti srpskog naroda, ocenila je Srpska lista.

Srpski narod s Kosova i Metohije pruža snažnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi protiv organizovanog i svakog drugog kriminala koji je, kako navodi Srspka lista, do 2012. godine Srbiju i njene građane držao kao taoce tajkuna i lopova.

- Za Srbe na Kosmetu jačanje Srbije je jasan garant opstanka i ostanka na ovim svetim prostorima, na kojima čuvajući rodnu grudu, čuvamo koren svakog Srbina i svake Srpkinje ma gde oni živeli. A zahvaljujući borbi predsednika Vučića taj koren je svakog dana jači i snažniji - saopštila je SL.

- Udruženi antisrpski i kriminalni elementi nastoje da po svaku cenu skrenu Srbiju sa puta na kom se nalazi, a koji za naš narod znači bolji život, ekonomsko i vojno jačanje naše zemlje, ali i pozicioniranje na diplomatskoj karti sveta kao zemlje koja ima ugled i poštovanje, kako na istoku, tako i zapadu - ukazala je SL.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vuk

26.07.2021 14:13

Predsedniče samo tako, Kosovo je Srpsko!!!