HARADINAJ OTROVAN Potpuni haos na Kosovu
EPA/ VALDRIN XHEMAJ

Haradinaj je naveo da ima blaže simptome trovanja i istakao da su simptomi trovanja njegove sestre Antifone i njene dece mnogo jači.

"Da budem iskren, imao sam nekoliko, ne velikih simptoma. Deca sestre Antifone i mnogo moje rodbine je imalo jače simptome trovanja", rekao je Haradinaj.

Po njegovim rečima, situacija u Dečanima se smiruje.

"Broj onih koji traže medicinsku pomoć se smanjio, što daje nadu da će ovo stanje prestati. Prilično čudna i neobična situacija. Pogotovo su prva dva dana bila teška. Video sam ljude koji pate, a bilo je posebno bolno videti decu koja pate", rekao je Haradinaj.

Podmetačina Srbima

Podsetimo, Albanci sa Kosova sada pokušavaju da obmanu tamošnju javnost i okrive Srbe za trovanje vode u Dečanima. Kako Alo saznaje, u bezbednosnim krugovima postoji zabrinutost da se radi o takozvanoj "false flag" operaciji koja ima za cilj da podmetne Srbima krivicu za trovanje Albanaca, što bi dalo Prištini alibi za eventualne akcije protiv srpskog stanovništva,

Isto se desilo marta 2004. godine, ali i ranije 1999. kada je slučaj Račak, za koga je dokazano da je podmetačina terorista OVK i njihovih zapadnih sponzora poslužila kao povod za bombardovanje i agresiju na Jugoslaviju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Smederevac

16.07.2021 11:10

Sta lupeta ovaj ubica i smrdibuba !

Vesko

16.07.2021 12:18

Dal ima suntavih koji će to Da poveruju?

Mića

16.07.2021 12:43

Nismo mi te sreće da se taj zaista majmun otruje i crkne već jednom.Neće grom u koprive.

Cica

16.07.2021 12:55

Kako lažu. Ko će njih da truje da prlja ruke. Nego izmišljaju

Milan

16.07.2021 13:51

Kako se nije otrovao nego samo se zatrovao 🤔, bas interesantno !!!