SRAMNI IZVEŠTAJ Grčki ministar raportirao Lajčaku posle posete Prištini
Kosovo online

Grčki ministar spoljnih poslova Nikos Dendijas objavio je danas da je razgovarao sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom o njegovoj nedavnoj poseti Prištini.

"Tokom telefonskog razgovora obavestio sam specijalnog predstavnika EU Miroslava Lajčaka o kontaktima tokom moje nedavne posete Prištini", naveo je Dendijas na Tviteru.

Dendijas je pre nekoliko dana boravio u poseti Prištini i tom prilikom se sastao sa predsednicom privremenih prištinskih institucija Vjosom Osmani, premijerom Aljbinom Kurtijem i ministarkom spoljnih poslova Donikom Gervalom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Perica

08.06.2021 08:04

Hvala braćo Grci! Ide Vučić u posetu severnom Kipru treba neku kancelariju tamo da otvori. Ne bojte se nije priznavanje samo podizanje saradnje na viši nivo. Razumite nas to je zbog trgovine samo!

Ruzica

08.06.2021 10:28

Sramota braco. Bolje bi bilo da zasucete rukave i radite i svojim trudom razvijate svoju zemlju nego da izdajom brace i prodajom dedovine i imovine obezbedjujete saku dolara. Dolari ce otici, vi cete izgubiti sve i to vekovima necete moci popraviti.