"Predali Kosovo na tacni Albancima, a smeta im Vučić"
Tanjug

Tanjug

 

 

"Zato mu smeta predsednik Srbije, ali nema ništa protiv da staje u odbranu jednog pedofila, samo kada treba da se napadne Vučić. Tada su mu svi dobri", naveo je Petković u saopštenju.

On mu poručuje i da kada govori o potpisanim sporazumima sa Prištinom obnovi gradivo i podseti se da je sedam veoma štetnih sporazuma sa Prištinom potpisao njegov saradnik Borko Stefanović.

"Nema te kolektivne amnezije koja će učiniti da Srbi na Kosovu i Metohiji zaborave da je zahvaljujući Ðorđeviću i njegovim kumovima i saradnicima napravljena granica između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku, potpisani sporazumi o katastru, matičnim knjigama, carinskim pečatima, univerzitetskim diplomama, slobodi kretanja, regionalnom predstavljanju, zvaničnim posetama i integrisanom upravljanju prelazima", ukazao je Petković.

Tanjug

 

 

On je rekao i da je naša zemlja nasledila gotovo bezizlaznu pregovaračku poziciju, ali je zahvaljujući predsedniku Vučiću uspela da temu Kosova vrati za pregovarački sto gde se bori za interese svog naroda.

"Zato neka nam lekcije o Kosovu i Metohiji ne drže oni koji su zarađivali milione na preprodaji sekundi reklamnog prostora sa svojim kumom Draganom Ðilasom, dok je naš narod na Kosovu i Metohiji odlazio trbuhom za kruhom", poručio je Petković.

Ðorđević je prethodno kritikovao predsednika Vučića zbog izjava o tome šta je povodom Kosova uradila prethodna vlast, navodeći da je zaboravio šta je potpisivano sa Prištinom u poslednjih devet godina, uključujući i Vašingtonski sporazum, objavljeno je na sajtu pokreta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading