PREDSEDNIK SRBIJE SE SASTAJE SA ŠEFOM NAJMOĆNIJE ARMIJE NA SVETU Vučić: 'Alo Hrvati, Albanci, je l' mislite da ste mnogo jaki? Evo ja vam kažem - To što ste zamislili, neće se dogoditi!
Printscreen

Vučić je komentarišući najavu Hrvatske da će na Kosovu formirati vojni kamp, odgovorio da Srbija želi najbolje odnose sa tom zemljom, ali da je Zagreb namerno doneo takvu odluku na poziv NATO kako bi dodatno pokušao da ponizi Srbiju.

- Ne možete da se pravite da ne znate šta Srbi misle i šta im znači Kosovo. Tamo se Srbi još sećaju velikih stradanja koja su proživeli - kaže Vučić.

On navodi da je Hrvatska mogla, zarad boljih odnosa u regionu, da odbije takav poziv KFOR-a ili NATO-a i uputio poruku Srbima sa Kosova.

- Moja poruka narodu je da ne brinu. Uskoro ću razgovarati sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom. Mogu samo da vam kažem da se nikakve nove "Oluje" neće ponoviti. Neka oni zamišljaju da su jaki i Hrvati i Albanci. Mi nećemo da se busamo u prsa, ali verujte mi, to što su zamislili neće se dogoditi - rekao je Vučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading