SVAKA ČAST, ALI... Dejo Savićević prognozira: Vreme je da Hrvati odu kući
Vladimir Marković

- Na papiru je Brazil veliki favorit. Nije samo kvalitet na strani Brazilaca, već i fizička snaga, što smo vidjeli u dosadašnjim mečevima. Zato bi bilo veliko iznenađenje da Hrvatska prođe. Hrvatima svaka čast, jesu imali i malo sreće, ali nisu nezasluženo došli do četvrtfinala. Mislim, ipak, da je Brazil preveliki zalogaj - rekao je Savićević za "Vijesti".

LEGENDU FUDBALA ŠOKIRALI "ORLOVI" Ovakvu teoriju o krahu Srbije u Kataru još niko nije izneo

Interesantno je da je Savićević dao veću prednost Holandiji nego Argentini.

- Mislim da Argentina nije favorit i da su šanse podjednake. Možda Argentinci imaju veće iskustvo, rekao bih da je sve ostalo na strani Holandije i ne bi za mene bilo nikakvo iznenađenje da prođe. Nisu me Argentinci oduševili, Mesi je i dalje nosilac igre, ali nije to više Mesi od kojeg treba strahovati. Ovo je njegov posljednji Mundijal, sanja da osvoji trofej, kao i cijela Argentina, ali za mene su favoriti drugi - Francuska i Brazil.

Nastavio je u istom ritmu.

- Ipak, ono što sam vidio jeste da su argentinski navijači najbrojniji i najvatreniji - i zbog njih, koji su prošli toliki put, od kojih su mnogi četiri godine skupljali novac za to, bilo bi možda lijepo da Argentina ode što dalje i osvoji Mundijal, ali po meni vrlo, vrlo teško - kazao je između ostalog Savićević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading