NEĆEMO DUGO ČEKATI Evo kad ponovo igraju Piksijevi "orlovi"
FSS

Vrlo brzo će početi i kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, gde će Srbija imati priliku da se kroz kvalifikacionu grupi sa Litvanjom, Crnom Gorom, Bugarskom i Mađarskom plasira na EURO.

Pre nego što kvalifikacije počnu, reprezentacija Srbije će već 26. januara odigrati prvi meč u 2023. godini. ''Orlovi'' će tada imati prijateljski susret sa selekcijom SAD u Los Anđelesu i taj meč će biti uvertira pred početak kvalifikacija, ali pitanje je na koje igrače će selektor Stojković moći da računa protiv Amerikanaca, verovatno će to uglavnom biti superligaški igrači.

LEGENDA IMA PITANJE ZA PIKSIJA Zašto u Kataru nije igrao ON?

Kvalifikacije za EURO počinju 24. marta, kada će naš nacionalni tim dočekati Litvaniju u prvom kolu. Tri dana kasnije gostovaćemo u Crnoj Gori, a onda sledi pauza do 20. juna, kada će ''orlovi'' imati još jedno gostovanje, ovoga puta u Bugarskoj. Prvi krug kvalifikacija završićemo utakmicom protiv Mađarske na svom terenu, a taj meč je zakazan za 7. septembar.

Tri dana kasnije Srbija će gostovati u Litvaniji, a zatim 14. oktobra i u Mađarskoj. Dve poslednje utakmice u kvalifikacijama naš tim će odigrati na domaćem terenu, protiv Crne Gore 17. oktobra, pa protiv Bugarske 19. novembra naredne godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading