SAMO TRI ZEMLJE IZA SRBIJE "Orlovi" bolji jedino od domaćina, Kanade i Velsa na Mundijalu
Alo

Posle sinoćnjeg raspleta i poraza od Švajcarske (2:3), Srbija je ispala sa Svetskog prvenstva i nećemo je gledati u osmini finala. 

I ne samo to, Orlovi su saznali konačan plasman na ovogodišnjem Mundijalu. Pošto su zauzeli poslednje mesto u grupi sa jednim osvojenim bodom u duelu sa Kamerunom (3:3), bilo je jasno da će biti rangirani od 25. do 32. pozicije.

Na kraju, ispalo je da su bili bolji samo od tri tima. Katar je bio poslednjeplasirani tim, pa je domaćin na neslavan način završio Mundijal. Nisu osvojili ni bod, a imali su gol-razliku 1:7, ispred njih je Kanada za koju brani Milan Borjan koja takođe nije uradila ništa, ali koja je dala gol više sa gol-razlikom 2:7.

HRVAT KRITIKOVAO SRBIJU I PIKSIJA Otvaraju frontove i traže neprijatelje, a pored njih samih, neprijatelji im nisu potrebni

I Vels je kao i Srbija uzeo jedan bod na Svetskom prvenstvu, ali uz daleko goru gol-razliku. Samo 1:6 su imali Bejl i momci, čime su takođe prošli onako kako nisu očekivali. Onda slede Piksijevi Orlovi sa pomenutim skorom i gol-razlikom 5:8. 

Ispred nas su Danci. Osvojili su bod kao i mi, ali uz bolju gol razliku (1:3).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading