VLAHOVIĆ SUROVO ISKREN Nećemo da se zavaravamo i lažemo, bolja ekipa je pobedila
Foto: ALO/Marko Metlaš

Napadač Juventusa smatra da je u ovom trenutku pobedio bolji tim, a da njemu i njegovim saigračima preostaje da rade svim silama i velikim radom pokušaju da se nadograde u svakom pogledu.

Vlahoviću je ovo bio prvi start na turniru, postigao je gol u 35. minutu, ali je 20 minuta kasnije ustupio mesto na terenu Luki Joviću.

-Osećao sam se dobro, nisam igrao dugo, što je verovatno uticalo na misterovu odluku da me promeni. Naravno, to nije nikakav problem, nisam bio iznenađen jer me je već na poluvremenu me je pitao kako se osećam. Rekao sam da mogu, ali naravno nisam bio iznenađen poštujem sve misterove odluke. Imao sam dobru energiju, moj prvi gol na svetskim prenstvima, u tom trenutku smo vodili sa 2:1. Specijalan osećaj, čak i ako se neko ne oseća dobro sve bi mu prošlo u tom momentu. Ne znam sada šta bih rekao - rekao je Vlahović.

Mundijal je bio krajnje turbulentan za Orlove. Na kraju jedan bod i čak osam primljenih golova.

-Prvu utakmicu smo odigrali protiv jedne od najboljih reprezentacija na svetu, bili su bolji, u drugoj utakmici smo mogli da ostvarimo bolji rezultat, danas nam je igrala samo pobeda. Već sam rekao na konferenciji pred meč, ako nas pobede znači da su bolji i treba im čestitati. Treba biti veliki u porazu. To je utakmica, nemam neki komentar, ovo su svetska prvenstva. Sigurno da smo mogli i morali bolje, ne bežimo od odgovornosti. Tako je kako je. Nema šta, bolja ekipa je pobedila i to je to, nema šta mi da se lažemo i da se zavaravamo.

Vlahović je potom još jednom demantovao bilo kakve glasine oko lošeg odnosa sa selektorom Piksijem, a što se tiče sporne proslava gola, ona nije bila nikome upućena.

-Pričalo se svašta u medijima, pričaju se gluposti i nebuloze. Nije bio problem, niti ga ima, meni je čast što mi je on mister. Moja proslava je bila spontana, nije se odnosila ni na koga.

VLAHOVIĆ SUROVO ISKREN Nećemo da se zavaravamo i lažemo, bolja ekipa je pobedila

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

Mladi golgeter se ne slaže ni sa konstatacijama da je ovo prvenstvo bilo neuspešno za Orlove.

-Ne znam, možda vi bolje pratite od nas koliko smo se mi puta plasirali dalje iz grupe? Mislim da je to jedna realnost, ne možemo da bežimo od toga i da se pravimo da snmo nešto što nismo. U ovom trenutku je to realnost, ne preostaje nam ništa nego da radimo i napredujemo u svakom pogledu, ako Bog da, pa da se plasiramo na sledeće evropsko i svetsko prvenstvo, pa da vidimo gde smo. Nema nikakve dileme da smo u ovom trenutku dali sve od sebe.

FIFA OBJAVILA, PA OBRISALA Ovako je Vlahović odgovorio kritičarima (FOTO)

Vlahović veruje da će ekipa biti homogena i u budućnosti.

-Ne znam zašto ne bismo bili homogeni i zašto bismo se razdvajali? Pre godinu dana smo u Portugalu bili ekipa, tako će biti i u budućnosti. Idemo dalje, to je sport, uzdignute glave, pre svega da se plasiramo na EP pa da vidimo kako ćemo tamo. Kao što sam rekao, mogli smo bolje. Nema nikakve zablude, moramo da napredujemo, svaki dan je novo dokazivanje, svaki dan se može napredovati u svemu. Siguran sam da ćemo svi raditi na tome.

Srpska selekcija je na momente sa strane delovala čak i neozbiljna kao ekipa.

-Mislim da ne, znam kako spremamo utakmice, znam sa kolikom žarom i voljom to radimo. Verujte mi da niko na svetu nije želeo pobedu više od nas. Da smo mogli bolje da reagujemo, sigurno da jesmo, ali idemo dalje - zaključio je Vlahović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading