UMALO TUČA NAVIJAČA POSLE UTAKMICE SRBIJA-ŠVAJCARSKA Do incidenta došlo u metrou, reagovala policija (VIDEO)
Foto: Alo.rs

Srbin protiv dvostrukih aršina. Ko god da je hteo da unese zastavu (koja se pojavila u našoj svlačionici) i majicu (morali su da izađu napolje i okrenu je) na kojoj je pisalo: Nema predaje nije mogao na gribine.

Očigledno da su policija, vojska i redari dobili naređenje organizatora i FIFA da se tako postave .

To je izazvalo gnev srpskih navijača pa je varničenje nastavljeno na tribinama, terenu, ali i metrou. Momak koji je na sebi imao majicu sa za nas karakteristična 4 S ušao je u verbalni sukob, na engleskom, sa par momaka koji su bili ogrnuti albanskim zastavama.

PIKSI OTKRIO DA LI OSTAJE SELEKTOR Prve reči Stojkovića posle kraha u Kataru

Sigurno su došli na 974 stadion da provociraju Srbe i navijaju za "sajdžije". Umešala se policija i razdvojila ih, ali je naš momak insistirao da mu se objasni šta će albanske zastave na utakmici gde ne igra ta zemlja?! Na mobilnom telefonu pokazivao je crnog dvoglavog orla i pokazivao policiji da ga uporede sa istim na zastavama onih koji su ga napadali i govorili mu da je rasista.

Policija nije dozvolila da situacija eskalira, ali je izveštaču Alo! iz Dohe zabranila da dalje snima i sve je udaljila sa "mesta sukoba". Ubrzo se u metrou zaorilo Ko ne skače taj je šiptar!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading