BURNA NOĆ ŠVAJCARACA PRED SRBIJU Selektor "sajdžija" na mukama, četvorica igrača u problemu
EPA

Boli glava Dragana Stojkovića, ali boli i Murata Jakina! Povređeni igrači su veliki problem na ovom Svetskom prvenstvu, a za razliku od Piksija koji se muči sa osam "rovitih" kod Švajcarske su u pitanju četvorica. Ipak, kako je Murat Jakin rekao na konferenciji za novinare pred Srbiju dvojica su imala "burnu noć"!

U pitanju su stubovi odbrane, štoper Niko Elvedi i prvi golman nacionalnog tima Jan Somer, dok su neizvesni i Đerdan Šaćiri i Noa Okafor, pošto tek izlaze iz povreda. 

BURNA NOĆ ŠVAJCARACA PRED SRBIJU Selektor

Tanjug/Ap

 

-Šaćiri i Okafor treniraju dobro dva dana i spremni su da igraju. Jan i Niko su imali burnu noć, ali će biti spremni za petak - rekao je Jakin. Ipak, pitanje je koliko će biti spremni, a i za to se sprema selektor Švajcaraca:

-Imamo dobre opcije i na klupi. Znamo dobro sve o situaciji, možemo da reagujemo i sa tri napadača, ofanzivna krila... Neće biti iznenađenja, hoćemo da dominiramo, na ostalo ne možemo da utičemo - zaključio je Jakin.

ALO! SNIMIO ČUDO U DOHI Vlahović i Modrić zajedno u noćnom izlasku - TOPOVSKI UDAR IZ KATARA (VIDEO)

Što se tiče napada, dok sada su u odsustvu Okafora i Šaćirija u napadu igrali Vargas, Sou i Ebišer, dok bi u odbrani rezerve mogli da budu golman Borusije Dortmund Gregor Kobel,  kao i defanzivac Njukasla Fabijan Šer. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading