DRAMA, UPALIO SE ALARM Švajcarci imaju velike probleme pred meč odluke protiv Srbije
EPA

- Nacionalni alarm u najgluplje vreme. Ovo dolazi u lošem trenutku: duo iz Gladbaha, Jan Somer i Niko Elvedi su prehlađeni i zbog toga ne mogu da treniraju danas. Ali to nije jedina prepreka ekipe pred odlučujuću utakmicu protiv Srbije - piše Blik. 

ŠOK ZA BRAZILICE Baš loše vesti za "karioke", reč je o Nejmaru

Jan Somer i Niko Elvedi su se ozbiljno prehladili u noći između srede i četvrtka. Iz tog razloga, dvojac nije na treningu u Dohi u četvrtak ujutro. Problema je još.

- Veliki znak pitanja je i oko pojavljivanja Džerdana Šaćirija i Noa Okafora. Šaćiri, koji se žalio na probleme sa mišićima na poslednjem treningu uoči utakmice sa Brazilom, verovatno bi bio deo startnih jedanaest protiv Srbije. Pošto 31-godišnjak po svemu sudeći i dalje pati od istih problema sa mišićima, i dalje je upitno da li će to biti dovoljno za meč protiv Srbije. Isto važi i za Noa Okafora, koji se prošlog vikenda žalio na probleme sa mišićima i zbog toga je morao da odustane od utakmice sa Brazilom. Kao i kod Šaćirija, trka sa vremenom počinje za 22-godišnju zvezdu Salcburga - navodi švajcarski medij. 

Utakmica je na programu u petak od 20.00, a ostaje da se vidi ko će od njih moći na teren.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading