POKAZAO DA JE BEZ SRAMA Sa Džakom i Šaćirijem pokazivao "šiptarskog orla" sada se ponovo oglasio, i opet je jadan
Tanjug/Ap

Sada je otkrio zašto je pokazao "šiptarskog orla".

- Pre četiri godine Granit i Đerdan su se susreli sa mnogo neprijateljstva i udaraca ispod pojasa pre te utakmice. Sa ljudske strane gledišta vrlo je razumljivo što su se zaneli sa dvoglavim orlom i što su navijali za svoju drugu domovinu osim Švajcarske. Ali niko to ne želi da vidi drugi put - rekao je bivši kapinte a prenosi "Mondo".

On tvrdi da je sve uradio iz solidarnosti.

- Uvek sam se solidarisao sa saigračima, ja nikada nisam bio kapiten koji ne želi da uprlja ruke! To je deo sporta i deo prijateljstva sa njima. Gubili smo 1:0 i na polivremenu smo zahvaljujući Janu Someru bili u igri. Bilo je mnogo nezadovoljstva u svlačionici, a kada smo uspeli da se vratimo bilo je neverovatno emotivno. Usijana atmosfera na tribinama je doprinela. Možda je nekome bilo previše, ali do današnjeg dana ne mislim da je to bila greška - bez srama je rekao Lihtštajner. 

HRVATSKA SRAMOTA "Bojsi" prebili momka zbog dresa Marka Livaje

Na pitanje da li će sada Švajcarska proći grupu odmah je rekao da, a onda jasnije obrazložio svoj stav.

- Švajcarska ima bolje igrače i boljeg selektora od Srbije. Momci su u dobrom raspoloženjiu i znaju šta da očekuju jer ih je mnogo igralo 2018. Ova utakmica će se uglavnom igrati glavom, što je prednost za nas - istakao je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading