ZVEZDA SVETSKOG PRVENSTVA ZA ALO! Javio se šurak od kartona: Zete, skratio si me za glavu
Alo/M. Topalović

Duhovita akcija Ognjena Suše, našeg čoveka iz Perta, koji po Kataru ispod miške svuda nosi svog šuraka Sinišu Petkovića koga je napravio od kartona, dobija nastavak priče.

Alo! je stupio u kontakt sa glavnim akterom koji je zbog nepredviđenih obaveza morao da propusti već plaćeni put za Katar, pa sad sebe iz doma u Pertu u čudu gleda kako obilazi stadione, kafiće i slika se sa ljudima iz celog sveta.

ZVEZDA SVETSKOG PRVENSTVA ZA ALO! Javio se šurak od kartona: Zete, skratio si me za glavu

Alo!

 

Siniša ove nadrealne scene komentariše uz smeh i iskrenu zahvalnost Ognjenu.

- Zete, svaka ti čast, ulepšao si mi dane i olakšao moj izostanak sa Mundijala. Ognjen najbolje zna koliko mi je bilo teško što neću videti Katar, čak sam i karte kupio. Rekao mi je tada "ne brini, šure, bićeš sa nama na Mundijalu", ali ni na kraj pameti mi nije bilo da će da me na kartonu odvede tamo. Bilo je to veliko iznenađenje i za mene. U početku sam mislio da mi šalje fotošopirane slike, ali onda sam video sebe u raznim pozama. Stižu mi poruke sa svih strana, dosta i iz mog rodnog sela Kaoci blizu Banjaluke. Čak su me komšije iz Perta pitale: "Pa, zar ti nisi u Kataru". Zet me je zeznuo za visinu, skratio me je za glavu na tom kartonu, ali oprostiću mu. Ja sam 185 centimetara! Sad ga molim da me vrati u Pert, taj neobični poster želim kao uspomenu na ovu njegovu ideju. Želim mu da ostane što duže sa društvom u Dohi, možda na kraju me slika i s peharom, ja i dalje verujem u Piksijeve orlove - kaže za Alo! Siniša, koji se u Australiji bavi prodajom industrijskih proizvoda.

ZVEZDA SVETSKOG PRVENSTVA ZA ALO! Javio se šurak od kartona: Zete, skratio si me za glavu

Alo!

 

 

Na kraju, Srbin od kartona, poručuje pred meč sa Švajcarskom:

- Očekujem pobedu protiv Švajcaraca, neka bude 2:1. Ima dosta negativni komentara na to kako smo odigrali ove dve utakmice, naročito ovu poslednju, ali ja verujem našem selektoru Piksiju i momcima. Siguran sam da nas neće izneveriti. Dosta dobrog je Stojković uradio za naš fudbal i ne treba gledati samo ove dve psoeldnje utakmice. Zna on šta radi!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading