JA BIH NOKAUTIRAO DŽAKU ILI ŠAĆIRIJA! Bivši reprezentativac Zdravko Kuzmanović pričao za švajcarske medije
Alo

U toj zemlji je ponikao i počeo da igra fudbal, ali ga je, naravno, srce povelo ka nacionalnom dresu otadžbine Srbije.

Kuzmanović je nosio reprezentativni dres na Mundijalu 2010. u Južnoj Africi, u selekciji koju je vodio Radomir Antić. Tada, nažalost, nismo uspeli da prođemo grupu, čak ni nakon velikog trijumfa u duelu sa superjakim Nemcima. Zdravko je sada govorio o sutrašnjem duelu Srbije sa Švajcarcima, koji će odlučiti ko ide dalje, a posebno se osvrnuo na Džaku i Šaćirija.

- Isticanje simbola dvoglavog orla je bila sramota, jednostavno tužno. Sport i politika moraju da se odvoje, a vaši momci to nisu uradili. Da sam bio igrač Srbije na tom Svetskom prvenstvu, verovatno bih nokautirao ili Džaku ili Šaćirija - poručio je Kuzmanović u intervjuu za švajcarski list „20 min“.

Znači li to da će i sada biti vrelo, iako se svi trude da smanje tenziju, glasilo je novinarsko pitanje.

JA BIH NOKAUTIRAO DŽAKU ILI ŠAĆIRIJA! Bivši reprezentativac Zdravko Kuzmanović pričao za švajcarske medije

Alo

 

 

- Iskreno da vam kažem, Švajcarci neka budu spremni na sve: Srbija nema šta da izgubi. Ne znam koliko će kosti da drže. Ali pre četiri godine sve provokacije su potekle sa švajcarske strane. Taj dvoglavi orao nije bio proizvod emocije, to je bilo planirano sve vreme. To što se desilo u Rusiji ne možemo da zaboravimo. Ako provociraš, moraš da očekuješ da zveči na terenu. Ima ona lepa izreka: svakog sretneš dva puta u životu - jasan je bio naš bivši reprezentativac.

Švajcarci su se zabrinuli da Srbi možda ne preteraju...

- Ne bih precrtao tu mogućnost. Da sam još igrač, ja sigurno bih. Nadam se da će sve proteći mirno, ali Srbi će biti spremni na sve. Biće neverovatno emotivno, biće sjajna utakmica. Sumnjam da su momci koji su bili tu 2018. olako prešli preko svega. Nešto je tu ostalo - zaključio je Kuzmanović.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading