OGLASIO SE DŽAKA I SPOMENUO SRBIJU Pitali ga za zastavu sa Kosovom, njegov odgovor iznenadio sve
Tanjug/Ap

Srbija je dočekala pobedu Brazila protiv Švajcarske, a centralnoevropski tim je zamalo šokirao "Selesao! Izdržali su Švajcarci 83 minuta, a onda ih je matirala bomba Kazemira za 1:0 i sada će u direktnom duelu sa Srbijom odlučiti ko ide dalje iz grupe G, mada bi Kamerun mogao ukoliko šokira Brazil da napravi pravu pometnju u grupi.

Posle poraza od južnoameričke selekcije vezista Arsenala i reprezentacije Švajcarske Granit Džaka oglasio se i istakao da ovaj meč ipak ima nekih pozitivnih nota. 

-Razočaran sam. Igrali smo dobro, dobro se branili, a kada primite takav gol - razočarani ste. Ipak, ima pozitivnih stvari i mislim da možemo da pobedimo Srbijum- rekao je on. 

KONTROVERZNI DŽAKA PONOVO U CENTRU PAŽNJE Pitali ga za Srbiju, njegov odgovor je sve iznenadio

Iako su pretili u nekoliko navrata, fudbaleri Švajcarske su meč sa Brazilom, baš kao i Srbija, završili bez šuta u okvir gola protivnika. "Pokažite mi tim koji može da ima deset šuteva protiv Brazila. Brazil ima tri podjednako kvalitetna tjma, znali smo da nećemo imati šansi, drugačije su to utakmice..."

Na pitanje da li će protiv Srbije Džaka imati motiv više, odgovorio je vezista vrlo uzdržano. "Nema veze grb protiv koga igrate. Ja sam profesionalac, isto je protiv Kameruna i Srbije", naglasio je on. 

Što se tiče "orlova", Džaka ih prilično ceni, pogotovo kada su neki aspekti igre u pitanju. 

-Teško je reći. Srbija ima drugačiji kvalitet od Brazila, više centriraju na Brazila, a oni igraju na zemlji. Gledali smo ih protiv Kameruna i mislim da možemo da ih pobedimo.

Američki novinar je na konferenciji za medije Srbije pitao o zastavi sa teritorijom Kosova i Metohije u svlačionici Srbije, a Džaka to nije hteo da komentariše.  "Ništa istorijski nije u ove dve utakmice. Mi smo Švajcarska, oni su Srbija i videćemo ko je bolji u petak", završio je Džaka. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading