PRŠTAĆE NA SVE STRANE U TREĆEM KOLU Danci poručuju: Moramo da pobedimo Australiju
EPA-EFE/Noushad Thekkayil

On je dodao da u fudbalu detalji odlučuju i da jedva čeka utakmicu protiv Australije, koja će odlučiti o plasmanu u osminu finala Svetskog prvenstva.

- Bili smo blizu dobrog rezultata, posle tog brzog izjednačujućeg gola. Posle toga imali smo dve šanse, imala je i Francuska, ali su oni na kraju pobedili i mi smo veoma razočarani. Jedva čekamo da igramo u sredu (protiv Australije), pokušaćemo da se vratimo na pravi put. Moramo da pobedimo u poslednjoj utakmici u grupi - rekao je Hjulmand na konferenciji za novinare.

Danska je izgubila od Francuske sa 2:1, u drugom kolu grupe D na Svetskom prvenstvu u Kataru. Aktuelni šampion Francuska je već u osmini finala sa šest bodova, Australija ima tri boda, a Danska i Tunis po bod.

- Imamo dobar tim, dobre napadače, dobre igrače na svim pozicijama. U fudbalu je mnogo toga u detaljima. Ponekad ide na vašu stranu, a ponekad na drugu. Ovo je bio tesan meč. Francuska je imala više šansi od nas - dodao je danski selektor.

Oba gola za Francusku danas je postigao Kilijan Mbape, a novinari su pitali selektora da li je Mbape najbolji napadač na svetu.

- Ne volim da ocenjujem igrače, najbolji, drugi... On je fantastičan igrač, ali ne volim da rangiram - rekao je Hjulmand.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading