ALO! PROGNOZA! Pustinjska lisica najavila čudo: Evo kakva sudbina čeka Srbiju protiv Brazila (VIDEO)
Alo!/Vladimir Marković/Shutterstock

Čuvena hobotnica Pol koja se proslavila pogađanjem rezultata na Mundijalu 2010. u Južnoj Africi odavno više nije među živima, pa je Alo! pred meč decenije „orlova“ s Brazilom u novog fudbalskog eksperta, verujemo uspešnog prognozera, promovisao pustinjsku lisicu Srbu, odnedavno stanovnika beogradskog zoo-vrta!

Simpatična životinja i te kako ima dodirnih tačaka s Katarom i Dohom, gde će se sutra (20) odigrati istorijska fudbalska bitka, s obzirom na to da potiče s Bliskog istoka. Hoćemo da kažemo - relevantna je za ovako važan zadatak.

Brzo smo se sa Srbom i njegovim cimerom bacili na posao.
ALO! PROGNOZA! Pustinjska lisica najavila čudo: Evo kakva sudbina čeka Srbiju protiv Brazila (VIDEO)

Alo!/Vladimir Marković

 

Po već ustaljenim pravilima, na pesak smo razvili srpsku i brazilsku zastavu, kao mamac ćušnuli smo hranu i držali fige da naš ljubimac prvo jurne ka posudi kod trobojke.

Srba je načuljio uši, zavitlao dugim repom, nakratko osmotrio obe mete i jurnuo pravo na Srbiju, spustio šapu na dvoglavog orla i njušku ugurao baš u našu posudu s hranom.
Mudra odluka pustinjske lisice. Šapa ti se pozlatila!

Srba da nadmaši hobotnicu Pola

Da ova igra nije naivna, svedoči nam slučaj hobotnice Pola. Ovaj mekušac se pokazao kao jak prognozer. Te 2010, na Mondijalu u Južnoj Africi, stekao je svetsku slavu - pogodio je sve rezultate utakmica reprezentacije Nemačke, a onda je otkrio i da će Španija dobiti Holandiju u finalu. Lisica Srba je na potezu...


Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Зоран Ловћенац

23.11.2022 20:20

Дај божеее