KAKVE REČI PIKSIJEVE MAME Moj sin se nikoga ne plaši, vratiće se kao pobednik
Alo!/Vladimir Marković

- Moj sin se ne plaši nikoga i imam osećaj da će se vratiti iz Katara sa Svetskog prvenstva kao pobednik - poručila je Desanka Stojković (82) za "Informer"

Nastavila je u istom ritmu.

- Imam neko poverenje, neko osećanje da može da uspe. On je takav... Ili da bude najbolji ili nema dalje... Izljubila sam ga i poželela mu sreću i da pobedi. Da se vrati kao pobednik. Ako pobediš, bićeš uzdignut. Ako ne pobediš, ima novine da te ukaljaju... Da te naprave na ništa. Mi smo takvi - rekla je Desanka Stojković i objašnjava ko je najbolji u timu "orlova".

ODLUKA JE PALA Otkriveno: Evo kakvu kapitensku traku će Dušan Tadić nositi u Kataru

- Onaj što se povredio mu je najbolji. Onaj što je prvi kad je reklama. On kad se nasmeje, milina da ga gledaš. Kad je bio povređen, Dragan je išao iz Beograda avionom da ga poseti - izjavila je Desanka.

Srbija će prvi meč u Kataru odigrati 24. novembra protiv Brazila.

- Kaže mi: "Ja se ne bojim nikoga. Ko je bolji, neka pobedi. Ako su bolji, neka nas pobede. Svi imamo želje, i oni i mi." On zna da naš narod mnogo voli fudbal, ali kaže da ne zna kako izgleda kad se uđe tamo u "šumu". Sećam se kad je bio u Japanu, dao gol sa klupe, tamo gde sedi. Obučen u odelo, cipele. Šta si, rekoh, to uradio? Kaže: "Da im pokažem kako se igra." Igrači ga sad slušaju i dobri su - rekla je Piksijeva majka.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading