BRAZIL U FRCI PRED SRBIJU Zbog jednog igrača cela nacija je besna na selektora
EPA-EFE/YONHAP

Situacija sa odbranom je drugačija! Na levom boku Tite je pozvao Aleksa Sandra i Aleksa Teljesa, a na desnom Danila koji u Juventusu ove sezone igra kao štoper i Danija Alvesa koji je ušao u 40. godinu! 

Javnost je besna zbog tog poteza, pogotovo što je Brazil u prethodnim godinama imao fantastične opcije na beku, od Kafua i Robera Karlosa, preko Majkona, Marsela, pa i samog Alvesa u najboljim godinama. 

- Prvi put zemlja koja je dala najbolje bekove u istoriji fudbala ide na prvenstvo s jako slabim bekovima - napisao je poznati novinar Markos Učoa, a njegov kolega Renato Maurisio Prado bio je još oštriji.

JAVIO SE Piksi još jednom pokazao koliko je velika faca - ČUJEM VAS (VIDEO)

- Šala i neukus je pozivanje Danija Alvesa, taj potez ništa ne može da opravda.

Poznati brazilski komentator Neto nazvao je pozivanje Danija Alvesa Titeovom sramotoj, a onda je jedva dočekao da posle grubog starta iskusnog defanzivaca nad napadačem Pedrom.

- A onda se ovo dešava? Ovo je totalni nedostatak poštovanja, a i kvaliteta! Morali su da odvedu Danija Alvesa na stranu i objasne mu kako stvari stoje posle tog starta nad Pedrom, Ali fudbalski savez ga jednostavno voli i neće da uradi pravu stvar.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading