SRBIJA ODMAH ISPADA SA MUNDIJALA Amerikanci razbesneli naciju, čeka se Piksijev odgovor
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Do Svetskog prvenstva u Kataru ostalo je još manje od mesec dana i fudbalska groznica već trese planetu.

Uveliko se pišu prognoze, predviđanja, pa tako američki medij "Jahu" "tipuje" da će Srbija učešće završiti već u grupnoj fazi, tačnije da će zauzeti treće mesto, iza Brazila i Švajcarske. 

- Švajcarska i Srbija će, svaka je prilika, da se nađu u poslednjem kolu u praktično eliminacionoj utakmici i u revanšu najpolitičkije utakmice Svetskog prvenstva 2018. godine.  Brazil će sigurno da osvoji grupu, Kamerin sigurno neće proći. A izabrati izmneđu druge dve ekipe je zaista kao bacanje novčića. Vidite, postoji šansa da će neka evropska ekipa da šokira Brazil i osvoji grupu, ali šansa nije velika. Na kraju Švajcarska koja je bolji tim će pobediti Srbiju koja je talentovaniji tim u najbitnijem meču grupe - navode američki analitičari.

Srbiji Amerikanci predviđaju poraz od 2:0 od Brazila, pobedu od 2:0 nad Kamerunom i poraz od 2:1 od Švajcarske.

Ipak, "orlovi" predvođeni Draganom Stojkovićem Piksijem već su mnogim kritičarima zapušili usta. Stoga, sačekajmo njihov odgovor u Kataru, pa da vidimo ko će biti u pravu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ziva

21.10.2022 18:47

Mozda su u pravu . Cim mediji nekog dignu u zvezde , oni lepo posle prvog kruga , kuci . Primer su vam kosarkasi , vaterpolisti ....

Sumadinac

21.10.2022 19:34

Sve moze da se desi ako vi naredire da nas sudije izbace.