VESIĆ BRUTALNO ODGOVORIO MARINIKI TEPIĆ: Nema potrebe da vam se priviđa moj lik deset sati ranije, ako može bez nervoze?
Printscreen

Ona se oglasila u sarkastičnom stilu pred poslednju debatu pred početak izborne tišine u Srbiji, ali joj Vesić nije ostao dužan.

Kako kaže, deset sati uoči debate, Marinika Tepić je postala nervozna i ponovo joj se priviđaju razne stvari kao onomad droga među kokoškama u Moroviću. 

Vesić je najavio demokratski dijalog i da nema potrebe za nervozom gospođe kojoj se priviđa njegov lik i Orlić skoro deset sati do emisije. Stekao je utisak da više misli na njega od onih kokošaka u Moroviću.

 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mirjana

31.03.2022 13:53

Da li je istina da je ova Marinka rekla da su Srbi počinili genocid u Srebrenici? Ako jeste kako onda ljudi imaju obraza i časti da glasaju za nju odnosno kako ona ima obraza da išta priča o ljudskosti?

Zelja

01.04.2022 04:30

@Mirjana Jeste istina Mirjana,da je ova "nazovi gospodja i intelektualka"(ona tako gleda sebe😉 i nazvala se tako😂!),Srbe nazvala genocidnima u rezolciji,i to je cak i potpisala zajedno sa "g."Cankom,Jeremicem,Djilas Dragan,Ceda Jonvanovic!Dokaz je pokazan nekoliko puta u toku godina otkad je Vlada Predsednika Vucica tu!!!