VUČIĆ ISKAČE IZ FRIŽIDERA Pogledajte spot koji je nasmejao Srbiju, ali poslao najmoćniju poruku pred izbore ikada (VIDEO)
SNS

Ovakva, do sad neviđena na ovim prostorima, predizborna reklama, izazvala je veliku pažnju javnosti, ne samo u Srbiji, već i u regionu, ali i šire.

U spotu, mladi bračni par gleda televiziju uveče, a u jednom trenutku na njihovim malim ekranima počinju reklame i pojavljuje se Aleksandar Vučić.

- Jao, evo ga ovaj, iskače i iz frižidera - komentarisao je momak čija trudna devojka, potom, odlazi u kuhinju kako bi uzela nešto da prezalogaji.

U trenutku kada otvara frižider, iz njega se pojavljuje Aleksandar Vučić, dodajući joj teglu sa krastavčićima.

Iako je na prvi pogled, spot nasmejao Srbiju, poruka koju je Vučić uputio nešto je najmoćnije ikada viđeno u jednoj predizbornoj kampanji.

- Želim da doprem do svakog građanina Srbije. Mnogo toga je još ostalo da se uradi. Potrebno nam je još puteva, pruga i fabrika - kaže Vučić u spotu.

 

 

On podseća da država majkama sada daje subvencije za rešavanje stambenog pitanja i poručuje da ga građani neće toliko viđati kada svi budu imali mogućnosti da obezbede svoj dom, siguran posao i budućnost.

- Potrudićemo se da to bude što pre. Ako ostanemo ujedinjeni sa tim ciljem, jedina granica su naši snovi - poručio je Vučić na kraju spota.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Mihajlo

16.03.2022 18:36

Meni uopšte ne smeta ovakva situacija, bas naprotiv, dokle god neko radi za nasu Srbiju. Samo napred.

Seka Adamovic SD

16.03.2022 21:21

Cestitamo Vam ,za sve Vas ima,Vi ste nase Sunce u ovi tmurnim vremenima,do pobede ,ZIVELA SRBIJA