ZAŠTO SI TOLIKA KUKAVICA I ZAŠTO TI JE SRCE ZEČIJE?! Đilas odbio TV duel sa Đukanovićem! Advokat sve izneo u javnost!
Alo/M. Jošida/Youtube Printscreen

Nakon što odgovora lidera Stranka slobode i pravde nije bilo, Đukanović je rešio da objavi šta se zapravo dogodilo.

- Televizija K1 je pre nekoliko dana izrazila želju da organizuje TV duel između 

Dragana Đilasa i mene.

Odmah sam sa zadovoljstvom prihvatio, ali je kolega kandidat za narodnog poslanika Dragan Đilas danas odbio. Pitam ga zašto je tolika kukavica i zašto mu je srce zečije? - napisao je Vladimir Đukanović, član Predsedništva SNS.

 

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Zoran

23.02.2022 19:42

Odbio je jer je svestan da Vam Djukanovicu .nije ni.intelektualno.ni.obrazovno.ni do.kolena i da bi u.duelu izazvao sazaljenje i.sprdnju i sebe predstavio koliko.je ne pismen i.ne obrazovan. Mozda bi sugeriram, interesantan bio Vas duel sa Stefanovicem jer ste obrazovno.na istom stupnju kao dipl. pravnici.

Zoran

23.02.2022 19:45

Djukanovicu verujem da bi Vas Djilas pobedio.u duelu oko.osobina podmuklosti,.izdaje, lopovluka, pokvarenosti.

Mrda

23.02.2022 21:35

@Zoran - Djilkos je obican dzukac koji kevce,kao kuce,a direktno nesme sa ikim u duel pa ni samnom obicnim seljamom,,da ga potam sta je sve seljak u obecao a sta dao dok je bio na vlayti,,i otkud njemu toliki milioni,stanovi,,aja sa 9 hektara zemlje ne mogu kraj sa krajem da sastavim a svu zemlju radim,,stoku u stsli hranim,ali opet mi nije dovoljno za lagodan zivot ni 10%od onoga kako lopov djilkos zivi, izdajnik,kome treba sve oduzeti i preispitati odakle mu,sve to sto je stekao,,postenim radom nije 100%samo lopovlukom,,izdajom,,jer ga strsmci 0lacaju,, ,,lopovcina

Ljuba

23.02.2022 22:08

Sta bi lopov s tobom Đuka da prica o postenju.

Pera seljak

23.02.2022 22:20

Pa sta je tu cudno nece djulas na duel sa djukom pa covek trazi dostojnog protivnika u istom rangu a ne da gubi vreme s tamo nekim molerom.