Novi sad nesreća
Foto: Printscreen/MUP Republike Srpske


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu su uhapsili D. Š. iz Vrbasa zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Na raskrsnici Bulevara kralja Petra i ulice Kraljevića Marka u Novom Sadu, D. Š. je udario u službeni motocikl saobraćajnog policajca, nanoseći mu teške telesne povrede, nakon što nije ustupio prvenstvo prolaza. Dodatno, droga testom je utvrđeno da je bio pod dejstvom kokaina.
.


Priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu

D. Š. je određeno zadržavanje do 48 časova i biće priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu uz krivičnu prijavu. Ministarstvo unutrašnjih poslova je istaklo važnost procesuiranja ovakvih slučajeva kako bi se očuvala bezbednost u saobraćaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 


Ministarstvo unutrašnjih poslova je apelovalo na vozače putničkih i teretnih vozila, kao i na vozače autobusa, da obrate posebnu pažnju na vozače motocikala i mopeda u periodu intenziviranja moto sezone. Takođe, vozači su pozvani da poštuju pravila saobraćaja i postavljenu saobraćajnu signalizaciju kako bi se očuvala bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading