Nesreća na auto-putu
Foto: Printscreen/Instagram/192.rs


Na potezu Gornji Milanovac-Čačak na autoputu Miloš Veliki, u toku popodneva došlo je do tri saobraćajne nesreće koje su se dogodile u slično vreme, ali nisu međusobno povezane. Prva nesreća, koja je zabeležena na društvenoj mreži 192.rs, bila je prevrtanje kamiona, dok se malo iza njega odvijala druga nesreća u kojoj je automobil završio pod prikolicom drugog kamiona. Oba vozila su pretrpela značajna oštećenja. U suprotnom smeru, došlo je do sudara dva automobila, koji su takođe pretrpeli velika oštećenja, te je bila neophodna intervencija šlep službe. Na licu mesta se nalazi policija, a trenutno nije poznato da li ima povređenih u ovim nesrećama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Prva saobraćajna nesreća koja se dogodila na autoputu Miloš Veliki bila je prevrtanje kamiona, kako se može videti na snimku koji je osvanuo na društvenoj mreži 192.rs. Kamion je završio prevrnut na bok, stvarajući ozbiljan prekid u saobraćaju i zahtevajući hitnu intervenciju nadležnih službi.


Neposredno iza prevrnute prikolice kamiona, dogodila se druga nesreća u kojoj je automobil završio pod prikolicom drugog kamiona. Prizor oštećenih vozila svedoči o ozbiljnosti sudara i potrebi za efikasnom intervencijom kako bi se osigurala bezbednost i otklonile eventualne posledice ove nesreće.


U isto vreme, u suprotnom smeru autoputa Miloš Veliki, došlo je do sudara dva automobila, koji su takođe pretrpeli značajna oštećenja. Hitna intervencija šlep službe bila je neophodna kako bi se uklonila oštećena vozila i omogućio nesmetan protok saobraćaja.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading