sudar
Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

 

Kako se sumnja do sudara je došlo kada je kamion presekao put iz za sada nepoznatih razloga i  udario  u vozačevu stranu autobusa.

Kako se moglo videti na objavljenim fotografijama, ljudi su uznemireno napuštali autobus, a intervenisali su i vatrogasci koji su pomagali u izvlačenju nesrećnog vozača autobusa. Nažalost, lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju njegovu smrt.

Istraga je u toku, a još uvek nema zvaničnih informacija o samoj nesreći, međutim, kako se može videti na snimku, hitna pomoć je ubrzo pristigla na lice mesta, a pored policije, prisutni su i vatrogasci.

Svi povređeni su zbrinuti u Urgentni cenar i KBC "Bežanijska kosa". Dvoje putnika ima teške povrede, dok su ostali lakše povređeni.

Kako prenosi "Telegraf.rs", na lice mesta došao je brat nastradalog vozača.

Njegova majka ne zna da joj je sin stradao, kao i da ne zna kako je došlo do tragedije.. Telo stradalog je i dalje na licu mesta, pokriveno ćebetom.

Takođe, oko autobusa na licu mesta nalaze se i kolege stradalog vozača.

po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu uhapšen je vozač kamiona (50) koji se sumnjiči da je izazvao saobraćajnu nesreću u mestu Stubline.

On je kako nezvanično saznajemo, pokušao da pobegne.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading