Sudar vozova
Foto: Alo/Alo!

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da u današnjem sudaru vozova u Beogradu nema poginulih, navodeći da su netačne tvrdnje pojedinih medija da je bilo žrtava.

- 'Najvažnije je da nema poginulih u sudaru vozova - rekao je Dačić novinarima.

Odmah po primljenoj dojavi da je došlo do sudara putničkog i teretnog voza u tunelu između Vukovog spomenika i Pančevačkog mosta, na lice mesta su izašle jake policijske snage, kao i 25 vatrogasaca-spasilaca sa sedam vozila, s obzirom da ekipe Hitne pomoći nisu mogle da priđu mestu sudara, izjavio je večeras ministar unutračnjih poslova Ivica Dačić.

Vatrogasci-spasioci uspeli su, kako je dodao, da dođu do lica i evakuisali devet povređenih i predali ih ekipama Hitne pomoći na dalje zbrinjavanje.

Na licu mesta su i dalje pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti, naveo je Dačić, saopšteno je iz MUP-a.

U putničkom vozu koji se danas sudario sa teretnim u podzemnom tunelu u Beogradu, bilo je šestoro putnika, kao i mašinovođa i kondukter.

U sudaru vozova u podzemnom tunelu u Beogradu teže su povređene četiri osobe. Iako su povrede teške, nisu životno ugrožavajuće.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading