ČETVORO POVREĐENIH KOD PEĆINACA Vatrogasci izvlačili putnike iz vozila nakon teške nesreće
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

U nedavnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod fabrike šećera u Pećincima, četiri osobe su povređene. Udes se desio oko 19:30 časova, a jedan putnik je lakše povređen dok su tri osobe zadobile teže povrede. Vatrogasci, uz pomoć ekipe Hitne pomoći, izvlačili su povređene iz slupanog vozila, prenosi Kurir.

Hitna intervencija vatrogasaca i ekipe Hitne pomoći

Vatrogasci su brzo reagovali i pružili neophodnu pomoć povređenima, dok je ekipa Hitne pomoći pružila medicinsku negu i transportovala povređene do obližnje zdravstvene ustanove. Njihova brza i efikasna reakcija bila je od presudnog značaja u spašavanju povređenih u ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći.

Uzrok nesreće još uvek nepoznat

Detalji o uzroku ove nesreće još uvek nisu poznati, a nadležne službe su na terenu kako bi utvrdile sve okolnosti. Očevidci su izjavili da je vozilo sletelo sa puta i završilo u kanalu pored puta, ali istraga je u toku kako bi se utvrdilo šta je tačno dovelo do ove saobraćajne nesreće.

Apel za oprez u saobraćaju

Ova saobraćajna nezgoda još jednom ističe važnost pažljive vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa. Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu odgovorni i pridržavaju se propisane brzine i pravila, kako bi se smanjio rizik od saobraćajnih nezgoda i sačuvali životi.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading