METEŽ Poginule tri osobe za nepun sat!
Foto: Printscreen/Instagram

 

Vozač automobila „opel astra“ je izgubio život juče oko 7.30 sati, na putu Zaječar - Negotin, kod Aptiva u sudaru tri automobila, dok je vozač „sitroena“, koji je učestvovao u ovom sudaru, zbrinut na Urgentnom odeljenju zaječarskog Zdravstvenog centra. Njemu je ukazana neophodna pomoć, a više detalja biće poznato posle uviđaja. Na mestu nesreće bili su policija, Hitna pomoć, vatrogasci i javni tužilac, a saobraćaj je bio obustavljen dok je trajao uviđaj i odvijao se alternativnim pravcem preko Nikoličeva.

Nesreća

Instagram/moj beograd

 

Gotovo u isto vreme, u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu vozač (46) se automobilom zakucao u stub na uključenju za most Gazela jer je najverovatnije tokom vožnje doživeo srčani udar. Prvi podaci iz istrage su pokazali da je zbog toga izleteo s puta i udario u zid. Telo je preneto na obdukciju radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti. U slučaju ako obdukcija pokaže da je preminuo pre nego što je automobil udario u zid, ovaj slučaj se neće voditi kao saobraćajna nesreća, već će morati da se utvrdi šta je izazvalo srčani udar i šta je konzumirao pre toga.

Šest vatrogasaca izvlačilo zaglavljenu osobu

Na auto-putu od Beograda ka Novom Sadu, kod Beščanskog mosta, juče oko 11 sati se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva kamiona i jedan automobil u kojoj je jedna osoba ostala zaglavljena. Na intervenciju je upućeno šest vatrogasaca iz Novog Sada. Vatrogasci su po dolasku na teren utvrdili da je osoba zaglavljena u kamionu, dok je drugi kamion uspeo da se pokrene i skloni s kolovoza. Policija je saopštila da je zaglavljena osoba u 11.46 oslobođena i u svesnom stanju predata ekipi Hitne pomoći.

Ženska osoba, stara 40 godina, poginula je juče, oko osam ujutru, na putu od Kisača prema Stepanovićevu.

Zmajevo Sanja

Facebook

 

 

Kako je rekla dr Nikolina Marić iz novosadskog Zavoda za hitnu pomoć, lekarska ekipa je mogla samo da konstatuje smrt žene. Za sada još uvek nije poznato šta je razlog nesreće, a sumnja se da je automobil sleteo sa puta.

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading