hitna
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Tri osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći do koje je došlo večeras na uglu kikindskih ulica Vuka Karadžića i Jovana Jovanovića Zmaja.

U sudaru su učestvovali automobili marke "citroen" i "mercedes", koji se nakon sudara zakucao u izlog prodavnice, tačnije betonski stub, prilikom čega ga su se i crepovi na kući pomerili. Na automobilima je pričinjena velika materijalna šteta, dok je ulaz u prodavnicu uništen.

Povređeni su majka i ćerka (14), kao i ni osoba iz drugog vozila. Sve troje su prevezeni u Opštu bolnicu na dalje zbrinjavanje, prenose "Novosti".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Sudar se dogodio zbog nepoštovanja saobraćajnih pravila — neustupanja prvenstva prolaza. „Citroen“ je išao Ulicom Vuka Karadžića, iz pravca „Žakovog“ stadiona ka centru, ali nije poštovao prvenstvo prolaza i nije se zaustavio na znak „stop“. Zbog toga je došlo do sudara sa „mercedesom“ koji se kretao Zmaj Jovinom ulicom, iz pravca Autobuske stanice prema Mikronaselju. Sudar je bio snažan, pa se „mercedes“ odbio, udario u izlog prodavnice auto-delova i probio staklo. Oba automobila imaju velika oštećenja prednjih delova, možda je šteta veća na „citroenu“, bar na prvi pogled – navodi izvor iz istrage.

Na lice mesta su stigle ekipe policije, vatrogasaca i Hitne pomoći, prenosi Blic.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading