ZALETEO SE I AUTOMOBILOM UDARIO U TRAFOSTANICU Mladiću se bore za život, meštani zabrinuti
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Svedoci su celu scenu opisali kao vrlo dramatičnu.

- Delovi automobila bili su razbacani svuda. Bilo je zastrašujuće videti posledice tog sudara - rekao je jedan od očevidaca za Sandžak danas.

Drugi dodaje da živi u blizini mesta udesa i da je, kada je automobil udario u trafostanicu, mislio da je nešto eksplodiralo.

Automobilom se u trafostanicu zakucao mladi vozač sa probnom vozačkom dozvolom. On je hitno prebačen u Kilično bolnički centar Užice. Njegovo stanje je veoma ozbiljno i lekari se bore za njegov život.

Detalji nesreće se i dalje istražuju, uključujući i okolnosti pod kojima je vozač izgubio kontrolu nad vozilom. Ovaj događaj ponovo pokreće pitanja o sigurnosti na sjeničkim ulicama i putevima, naročito kada su u pitanju mladi i neiskusni vozači.

Lokalne vlasti i saobraćajna policija suočavaju se s pozivima za pojačanim nadzorom i edukacijom mladih o važnosti poštovanja saobraćajnih pravila.

Stanovnici izražavaju duboku zabrinutost za mladog vozača i nadaju se njegovom brzom oporavku. Istovremeno, apeluju na roditelje i staratelje da vode računa o aktivnostima svoje dece i da se zajedničkim snagama radi na prevenciji sličnih tragičnih događaja u budućnosti.

BONUS VIDEO 

 

@dosije.192 ŠLEPER SLETEO SA PUTA Nesreća kod Bijelog polja, zaustavljen saobraćaj #dosije192 #bijelopolje #nesreca #fypシ゚viral #fypシ ♬ original sound - Dosije 192

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading