Hrvatska policija
Foto: EPA/EPA

 Policijskim uviđajem, koji je satima trajao na mestu strave, utvrđeno je da je  do nesreće došlo u 14.16 sati kada je osumnjičeni  teretnim vozilom naleteo na kombi i muškarca koji je iza njega bio bočno u zaustavnoj traci.

- Uviđajem koji je obavio zamenik Opštinskog državnog tužilaštva u Velikoj Gorici i saznanjima prikupljenim od svedoka koji su se javili na osnovu oglasa objavljenih u medijima, policija je utvrdila da je državljanin Srbije, koji je vozio kamion sa prikolicom, odgovoran za izazivanje saobraćajne nesreće. Naime, prednji deo teretnog automobila naleteo je na  kombi zagrebačkih registarskih oznaka, koji je u nuždi zaustavljen u saobraćajnoj traci  namenjenoj radi zaustavljanja vozila - kažu u PU zagrebačkoj, navodeći da je vozač kombija bio van vozila u trenutku nesreće. u kobnom trenutku i nažalost nije spašen uprkos hitnoj lekarskoj intervenciji.

Policija je uhapšenog vozača, uz krivičnu prijavu nadležnom državnom tužilaštvu, predala pritvorskom nadzorniku, a pretpostavlja se da će, kako to obično biva u ovim slučajevima kada je u pitanju strani državljanin, dežurni istražni sudija Županijski sud odrediće mu jednomesečni istražni zatvor.

 

 

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading