Dejan J.
Foto: Alo/Printcsreen

Nezapamćena saobraćajna nesreća dogodila se u nedelju 3. septembra, oko 16 časova, na auto-putu "Miloš Veliki" u kojoj je Dejan Jevremov (51) izgoreo u automobilu "fijat" kojim je ušao u suprotan smer ka Obrenovcu i tom prilikom sudario se sa vozilom "hjundai", a njegov suvozač Nenad K. (40) se spasao tako što je izašao preko njega.

Nenad je hospitalizovan sa teškim telesnim povredama, ima prelom grudne kosti, kao i serijski prelom rebara od 4. do 8. On je saslušan u Urgentnom centru, izjavu je dao policiji, a istragu vodi Treće javno tužilaštvo.

U iskazu koji je dao, a koji vam prenosimo do detalja, ispričao je da su krenuli na svadbu svastike u Ivanjicu i potom opisao šta se dešavalo dalje:

"U nedelju u popodnevnim časovima uputili smo se na svadbu kod svastike u Ivanjicu. Putanja kojom smo se kretali kroz Beograd je bila tranzit nakon čega smo se kretali Bulevarom vojvode Mišića i zaustavili se na benzinskoj stanici, a zatim nastavili kretanje. Nisam siguran gde smo se uključili na auto put, ali je obilaznica kod Ostužnice u smeru ka Novom Sadu. Kada su došli do uključenja na auto - put Miloš Veliki pogrešno smo se uključili u traku auto - puta Miloš Veliki koja je namenjena za saobraćaj ka Novom Beogradu i kretali se ka Obrenovcu u zabranjenom smeru.

U toku vožnje sam upozoravao vozača da smo se pogrešno uključili, ali da smo nastavili kretanje sa namerom da se na prvom isključenju isključimo sa auto - puta, nakon čega je došlo do jakog sudara sa vozilom koje je dolazilo ka nama.

Nakon sudara, vozilo u kome se nalazio je počelo da gori, pokušao sam da probudim vozača, da izađemo iz vozila, ali nisam uspeo i ja sam izašao na vozačeva vrata, a vozač ostao u vozilu bez svesti gde je došlo do zapaljenja vozila i vozača.

Za vreme vožnje nije koristio mobilni telefon, već je prozor bio otvoren i ruka mu je bila izbačena kroz prozor", rekao je on,

Inače, Treće osnovno javno tužilaštvo koje vodi ovaj slučaj dao je naloge da se obavi obdukcija, toksikologija, pregledi vozila, identifikacija leša, da se prikupe svi dokazi i dostavi izveštaj tužilaštvu.

Istraga će utvrditi šta se zaista dogodilo, ali i saslušanje povređenih.

Dan nakon tragedije Dejanova ćerka oglasila se na duštvenim mrežama. Ona je potvrdila da je njen otac stradao, ali zamolila i njegove prijatelje da ga ne zovu na mobilni telefon.

Nezavanično, Dejan je pre nekoliko dana stavio u oglas "fijat" i nudio ga na prodaju.

Vozači koji su se pre dva dana našli na delu puta gde se dogodila jeziva nesreća su je i snimili.

Prilikom nesreće teško je povređen N. K. (40) koji je bio suvozač u "puntu", dok je devojka D.P. (30) koja je bila za volanom "hjundajia" svesna i komunikativna i prevezena u KBC Zemun.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading