Uleteo među ljude
Foto: Alo/Foto: RINA

- Ovo je strašno šta se desilo i ne smem ni da pomislim šta je sve moglo da se desi. Čovek je uleteo među ljude vozio je 100 na sat. Još smo u šoku. To nije čovek, to je budaletina. Centar je u večernjim satima uvek zatvoren za sabraćaj. Sada je važno da samo dete bude dobro, ono je zbrinuto odmah. Svi smo besni, rekao je za RINU jedan od učesnika protesta koji se zatekao na licu mesta.

Brzom akcijom policije vinovnik ovog incidenta odmah je pronađen i uhapšen. Testiran je na prisustvo alkohola i droge u krvi. Rezultati prvog su negativni, dok se rezultati testa na drogu još čekaju. Povodom ovog slučaja oglasio se i predsednik opštine Gornji Milanovac.

- Pozivam Tužilaštvo i policiju da najstrožije kazne počinioca, a povređenom detetu želim što brži oporavak. Kretati se autom gde je na snazi stroga zabrana kretanja, ravno je pokušaju ubistva. Osim ovog zaista teškog incidenta koji nas je sve pogodio, tužno je što organzatorima protesta pada na pamet da ova nesreća koja se dogodila u centru Gornjeg Milanovca može biti politički motivisana, izjavio je Dejan Kovačević, prvi čovek opštine.

Povređeno dete odmah je prebačeno u milanovačku bolnicu, gde je ukazana sva potrebna medicinska pooć.

- Dete je zadobilo lakše telesne povrede, udarac u koleno u ogrebotine. U stabilnom je stanju i nije životno ugroženo, ali je iz preventivnih razloga zadržano u bolnici, na posmatranju kako nalažu pravila u ovakvim situacijama. Urađeni su kompletni lekarski pregledi" , rekao je za RINU dr Predrag Šutić direktor bolnice u Milanovcu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading