nesreća
Foto: Alo/Foto: Printscreen

Automobil "mercedes B180" kojom je upravlao vozač, za kojeg se ispostavilo da je čuveni fudbalski trener Ljupko Petrović (76) kretao se levom saobraćajnom trakom u kontra smeru i udario u bočnu stranu automobila "ševrolet Aveo", kojim je upravljao vozač Ž.K. (63), prenosi sportal.blic.rs

Kako se vidi na snimku objavljenom na društvenim mrežama, vozač "mercedesa" gotovo se direktno sudario sa automobilom koji mu je dolazio u susret.

Na novoj obilaznici oko Beograda, od Straževice do Bubanj Potoka, u petak uveče oko 20.54 časova dogodila se saobraćajna nezgoda, a medicinske ekipe su upućene na teren, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Korisnici u komentarima su bili užasnusti ovim snimkom

- Šta je s ljudima? - stoji u jednom komentaru. Drugi korisnik se pitao "ko je ovom vozaču dao dozvolu". Policija je pokušala da zaustavi čoveka koji je vozio u suprotnom smeru na novoj obilaznici i izazvao sudar, ali čovek, navodno, nije stao već je ubrzao.

Alkotest oba vozača 0,00 promila.

Međutim, čak i kada je video da nije na dobrom pravcu, vozač, za kojeg je utvrđeno daje Ljupko Petrović, nastavio je da vozi. Automobili i kamioni su pokušavali da ga izbegnu, ali je na kraju došlo do nezgode, piše sportal.blic.rs

Podsetmi, na društvenim mrežama navodi se da je vozač "mercedesa" uhapšen od strane policije nakon potere, a očevici su snimili trenutak hapšenja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading