BIZARNA NEZGODA NA RASKRSNICI U NIŠU Sudarii se BMW I ''golf'', pa udarili u saobraćajni znak koji je pao na pešake
Foto: Promo/Pixabay/Fleimax

Četiri osobe su povređene u tri udesa koja su se u protekla 24 sata dogodila u Nišu, s tim što su dve osobe povređene u bizarnoj nezgodi na raskrsnici ulica Vožda Karađorđa i Prvomajske.

ČAČANKA IMA VIŠESTRUKE PRELOME Žena koju je pokosio ''audi'' prebačena u KBC Kragujevac (FOTO/VIDEO)

Te dve osobe povređene su nakon što je na njih pao stub koji su oborila dva automobila prilikom sudara.

Naime, na raskrsnici su se sudarili BMW prokupačkih registracionih tablica i ''golf'' niških registracija. Zatim su oborili stub saobraćajnog znaka koji je pao na pešake i lakše ih povredio.

Vozači će snositi odgovornost za udes, iako nije bilo direktnog obaranja pešaka. Za sada nije poznato ko je skrivio nezgodu, da li vozač BMW-a ili vozač ''golfa''.

Nezgoda se odigrala u 15.45, kazali su u niškoj policiji. U policiji su dodali da je tokom jučerašnjeg dana kao pešak povređena i devojka koja je prelazila raskrsnicu ulica Branka Miljkovića i Husinjskih rudara. Nju je oborio ''fijat'' niških registracionih oznaka.

Jedan vozač, istakli su u policiji, lakše je povređen u selu Vrtištu prilikom sudara ''pežoa'' i ''zastave''. Oba vozača su se kretala u istom smeru, a do udesa je došlo prilikom skretanja sa glavnog puta jednog od jednog od automobila.   

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading