DETALJI TEŠKE NESREĆE KOD POŽEGE Roditelji troje dece poginuli na motoru!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Juče u ranijim poslepodnevnim satima u mestu Novi Mihaljevci, između Velike i Požege, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su poginule dve osobe na motoru. Kako su objavili lokalni portali, poginuo je bračni par Vidović iz mesta Jakšić. Krešo i Anita iza sebe su ostavili troje male dece.

Policija je nakon završenog uviđaja opisala kako je došlo do nesreće.

"U nedelju 23. aprila 2023. oko 14.35 sati u mestu Novi Mihaljevci, 41-godišnji vozač koji je upravljao motociklom marke 'BMW', požeških registarskih oznaka, ulaskom u oštar zavoj udesno, usled neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad vozilom te je došlo do pada motocikla na asfalt i klizanja motocikla na suprotnu traku - piše policija u saopštenju.

Zabili se u Volkswagen koji je vozio potpuno pijan čovek.

Nakon toga je došlo do "udara u prednji levi deo automobila marke 'Volkswagen', požeških registarskih oznaka, kojim je pod uticajem alkohola od 2,26 promila iz suprotnog smera upravljao 45-godišnjak - piše policija.

U nesreći smrtno je stradao 41-godišnji vozač i putnica na motociklu starosti 39 godina, dok je 45-godišnji vozač lakše povređen.

 Od preminulog para oprostio se motoklub iz Požege.

Kako su juče pisali lokalni portali, reč je o opasnom zavoju, gde često dolazi do nesreća.

 - Počivajte u miru Božjem, dragi nam prijatelji! Iskreno saučešće porodici" objavili su na Facebooku iz Moto kluba Cunami Požega.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading