DETALJI STRAVIČNOG SUDARA U SURČINU Pijan ''Mercedesom'' prešao u suprotnu traku i zakucao se u ''Polo'' (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

Kako su mediji ranije objavili saobraćajna nesreća dogodila se u subotu oko 13 sati u Ulici braće Nikolić, na izlazu iz Surčina prema Jakovu. Teško povređena devojka, koja je upravljala "polom" prevezena je u Urgentni centar, dok će protiv vozača "mercedesa" biti podneta krivična prijava.

STRAVIČAN UDES U SURČINU Ima povređenih, Hitna pomoć na terenu  

''Saobraćajna nesreća dogodila se, kada je kako se pretpostavlja, vozoča "mercedesa" iz zasada nepoznatog razloga, prešao u traku namenjenu za suprotni smer i direktno udario u "polo" koji mu je dolazio u susret. Ono što je značajno je, da je na tom delu puta puna bela linija'', objasnio je izvor upoznat sa slučajem.

On je dodao da je teško povređena devojka prevezena u Urgentni centar dok je policija obavila uviđaj. 

- Devojka je sa višestrukim prelomima ruku i nogu prevezena u bolnicu, dok je policija obavila uviđaj - rekao je naš sagovornik. 

Kako smo takođe, nezvanično saznali, vozaču "mercedesa" alko-testom je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu i protv njega će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Detalje saobraćajne nesreće utvrdiće policija. 

Na Instagram starnici 192 objavljen je snimak na kome se vide uništena vozila.

Sudeći prema komentarima mesto gde se nesreća dogodila je dugodišnja crna tačka na izlazu iz Surčina prema Jakovu.

"Još jedna u nizu saobraćajnih nezgoda koje su ovde veoma česte. Sugrađani kažu da policija ovde gotovo nikada ne kažnjava, a vozači svakodnevno divljaju. Osim toga, signalizacija je veoma loša", nevedeno je u opisu snimka.  

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading