"MOJ OTAC DAN BOLOVANJA NIJE IMAO" Skoro 30 godina vozio na ovoj liniji: Žena i ćerke kroz suze dozivaju poginulog vozača na Čukarici
Alo!/M. Š.

Na mesto nesreće ubrzo je stigla i njegova porodica: supruga i ćerke koje su plakale i dozivale ga.

Na uglu ulica Trgovačka i Braća Vučković dogodila se teška saobraćajna nesreća, u kojoj je izgubio svoj život vozač autobusa na liniji 56. 

Na mesto nesreće ubrzo su stigle supruga i ćerke koje su plakale i dozivale ga. 

- 30 godina je vozio na ovoj liniji, dan bolovanja nije imao. Nosio je torbu sa lekovima sa sobom - kaže potresena ćerka.

Uhapšen Novopazarac u Beogradu - Alo.rs

Života je imao tri ćerke, a jedna od njih zaposlena je kao dispečer u GSP. Žena nastradalog kroz suze je dozivala supruga, dok su ćerke uzele njegove stvari iz vozila. U jednom trenutku ženi je pozlilo, pa se onesvestila. 

Podsetimo, sve se odigralo na uglu Trgovačke i Ulice Braće Vučković na Čukarici, kada je autobus GSP-a na liniji 56 naleteo na četiri putnička vozila.

- Vozaču je, prema rečima svedoka, pozlilo tokom vožnje. Uprkos lošem stanju, uspeo je da skrene autobus, koji je potom zakucao u ogradu auto placa,i tako spreči veću tragediju. U zadnjim trenucima mislio je kako da spasi putnike - kažu očevici nesreće.

Putnici su bili uplašeni, a nekoliko njih se požalilo na lakše povrede.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading