ĆERKA IM JE RANO OSTALA UDOVICA, ZAJEDNO SU PODIZALI NJENOG SINA KOJI SE SAD BORI ZA ŽIVOT Komšije bračnog para poginulog kod Požege
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Svi su tražili informaciju više o zdravstvenom stanju 27-godišnjeg mladića, unuka Milivojevića, koji je u istom udesu zadobio teške povrede glave i kičme.

On je zbog težine povreda iz užičke bolnice transportovan u Kragujevac gde mu se lekari bore za život.

- Molimo se Bogu da on pregrmi povrede i ostane zdrav – pričale su danas utučene komšije pokojnih Milivojevića u Ulici Aleksandra Vučkovića u Sevojnu.

Miroslav, Ljiljana i njihov unuk juče ujutro "zastavom 101" krenuli su u selo, Srednju Dobrinju kod Požege. Za volanom je bio Miroslav koji je na pravcu kroz Uziće ispred Požege, na delu puta gde je preticanje dozvoljeno, pokušao da pretekne kamion. Iz suprotnog pravca u tim trenucima naišao je kombi pekarskog preduzeća iz Užica i došlo je do sudara. Potom se putničko vozilo odbilo i udarilo u kamion.

Ljiljana je preminula na licu mesta, dok su lekari Opšte bolnice Užice konstatovali smrt Miroslava koji minut pošto je sanitetom dovezen u ovu ustanovu. U bolnicu je prevezen i njihov unuk odakle je odmah posle pregleda upućen u Kragujevac.

Povređenog muškarca morali da izvlače iz smrskanog vozila - Alo.rs

Još se ne zna kada će biti sahrana Milivojevića. Sve je podređeno zdravstvenom stanju njihovog unuka koji sa majkom živi u Užicu.

- Milivojevići su iza sebe ostavili jednu ćerku i njenog sina. Ćerka im je rano ostala udovica i bez supruga podizala sina. Roditelji su joj mnogo pomagali, i ona je pomagala njima. Povređeni mladić često je dolazio kod babe i dede u Sevojno, a juče je sa njima krenuo da im pomogne oko radova na selu – pričale su komšije.

Kažu da je Miroslav bio iskusan i pažljiv vozač i nemaju objašnjenje zašto je krenuo nebezbedno da pretekne kamion. Ostao je upamćen kao vredan i dobar majstor koji radio u jednom preduzeću iz Sevojna. Njegova supruga bila je kuvarica u poznatom užičkom restoranu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading