APEL PORODICE GRAĐANIMA DA POMOGNU TOKOM VIKENDA Potraga za trojicom nestalih u Dunavu i dalje traje
Foto: Printscreen/Foto: Faceboo

Za njima, osim svih raspoloživih jedinica MUP Srbije, poput Rečne policije, Žandarmerije i vatrogasaca, tragaju i pripadnici Vojske Srbije, kao i članovi porodica, prijatelji i brojni alasi, kajakaši, obični građani, koji "češljaju" svaki metar reka Dunav i Tamiš, grmlje, priobalja...

Porodice nestalih, preko medija i društvenih mreža, apeluju na sve koji su u mogućnosti da im pomognu.

Osuđeni na 52 godine robije: Među okrivljenima i jedna žena - Alo.rs

- Molimo ljude dobre volje da se uključe u potragu za vikend. Potrebni su nam čamci, posebno sa sonarima, kajaci, termovizijska oprema, pešaci, ljudi koji imaju i dobri su sa snimanjem iz dronova. Sastanak pešaka je kod "Renata" u 8,30 sati, odnosno kod splava "Sidro" u 7 na Tamišu - stoji u jednoj od objava, ispod koje je broj telefona Dušana Markovića 063-72-01-102.

Inače, četvorica prijatelja, od kojih se spasio samo Mane Knežević, koji je uz pomoć sedišta iz čamca od plute, uspeo da ispliva iz Dunava i koji se i sam uključio u potragu za nestalima, druguju dugi niz godina. 

Kako nam je rečeno, svaki slobodan trenutak su provodili zajedno i s porodicama na reci i obali, odmarali uz roštilj, pa je tako bilo i u subotu. Trojica od nji su bili i dobri plivači, osim Nenada, koji je bio poluplivač, ali koji je, kako saznajemo, kada je na čamcu, iz bezbednosnih razloga, uvek na sebi nosio sigurnosni prsluk.

Za sada, nažalost, nema traga od trojice muškaraca, a iz policije su potvrdili da su tokom dosadašnje istrage, pronađena samo dva ranca koje pripadaju nestalima.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading