SAHRANJEN MUŠKARAC IZ GROCKE KOJI SE "FIJATOM" ZAKUCAO U BANDERU Njegova ćerka u teškom stanju prevezena u bolnicu
Foto: Printscreen

Meštani sela Dražanj iz kog je V. M. kažu da je muškarac bio preke naravi i nije bio u dobrom odnosu sa komšijama.

- Kad biste ga ovako videli, ne biste znali da je nezgodan, bio je domaćin. Ali bio je jako preke naravi, često je umeo da se posvađa sa komšijama, s mnogima nije pričao. Nije maltretirao komšiluk, ali je bio neprijatan. Najbliže komšije su se valjda sažalile, pa su otišli da pomognu njegovoj majci koja je nepokretna. Sve se odigralo u ponedeljak, a danas je bila sahrana - kaže za medije jedna meštanka.

Kako dodaje, u kuću V. M. više puta je dolazila policija, a oduzimano mu je i oružje koje je imao jer je bio lovac. Tvrdi da je nakon oduzimanja oružja hteo da kupi pištolj i da je pretio da će da pobije porodicu. Takođe je istakla da je muškarac unapred za sebe i ćerku zakupio grobno mesto.

Ležao ispred kafane u Novom Selu, policija ga pronašla! - Alo.rs

- Žao mi je tog deteta, 18 godina ima, znate kakva je lepa. Ona je u bolnici, nadam se da će da bude bolje. Njena majka ih je napustila. Deset godina su pokušavali da dobiju dete, celu trudnoću je održavala u Narodnom frontu. I eto kako se sad završilo - dodaje.

Podsetimo, kako je ranije ispričao deda devojčice, njena majka je otišla kada je N. M. napunila 18 godina jer navodno više nije mogla da trpi nasilje. V. M. je od siline udarca poginuo na licu mesta, dok je njegova ćerka u teškom stanju prevezena u bolnicu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading