ĆERKA ČIJI JE OTAC IZGOREO U KIKINDI SUMNJA NA TRI UZROKA POŽARA Sedmoro neutešne dece sahraniće prah roditelja
Foto: Alo/Foto: Miroslava Obadić

Aleksandra, ćerka izgorelog Ivice Gana kaže da je njen otac sa nevenčanom suprugom Ilonkom Novakov, oboma starim oko pedeset godina, planirao da dočeka zadnje dane života i da su se lepo slagali.

Sumnjaju da su izgoreli usled kvara na staroj instalaciji, s moguće od lošeg loženja šporeta smederevca ili pak zbog cigarete sa koje je eventualno jednom od njih pao žar.

Ivičina ćerka kaže da su Ilonka i njen otac bili u vanbračnoj zajednici blizu pet godina.

Ovo su danas pronašli u talasima Dunava - Alo.rs

-  Ne zna se šta je uzrok požara u kojem smo izgubili našeg oca. Kuća je jako bila zapuštena jer je u njoj živeo stari Toša kojem je moj tata pomagao oko fizičkih poslova, na primer da mu cepa drva, i kada se skroz razboleo pitao je mog oca da ga dodvori i da će mu on zauzvrat dati tu kuću. Tata je pristao i mesečak dana ga je gledao i Toša je otišao u bolnicu. Tamo je umro, a njegova dvojica braće su osporavali to što je mom ocu ostavio kuću prepisavši mu je kod notora. Bili su nedavno na ostavinskoj raspravi prvi put, trebalo je da uskoro bude drugo ročište, ali ih je ta kuća koštala života i njega i moju maćehu. Mnogo smo tužni što smo ih izgubili - rekla je Aleksandra za Republiku. 

Porodica Gan u kojoj je iza Ivice ostalo četvoro punoletne dece i više unuka, uz troje dece iza Ilonke spremaju sahranu za njih iako su im rekli da su njihova tela izgorela skoro cela. Pokojni Ivica želeo je trubače na sahrani i deca će ispuniti njegovu želju.

- Obdukcija je vršena u Novom Sadu, ali su nam rekli da od tatinog tela i Ilonkinog nije ostalo ništa. Tata je za života rekao da želi da ga sahranimo na groblju koje je održavao i da mu sviraju trubači i tako ćemo da uradimo. Sahranićemo peo ostao od njega uz muziku - plačnim glasom je rekla ožalošćena ćerka. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading